GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Binali Yıldırım Ortaokulu

Nis

Ramazan coşkusunu öğrencilerimizle yaşamak için hazırlamış olduğumuz Ramazan sokağımız…

Nis

"Kıyametin kopacağını haber alsanız bile, ağaç dikmekten vazgeçmeyiniz!" (Hz. Muhammed (Sav)

Baharın bu güzel günlerini öğrencileremizle değerlendirerek din kültürü ve ahlak bilgisi dersimizde bahçemize ağaçlar ve çiçekler diktik.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatta “çök,kapan,tutun” “hayat üçgeni oluşturma” gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Doğru olarak bilinen yanlışlar üzerinde duruldu. Sonra da “Okul Tahliye Planı”doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Ara

2.Gazi oyunlarında şampiyon olan Yıldız Hentbol takımımızı ve emeği geçen Beden eğitimi öğretmenlerimiz Ömer BOZ ile Anılcan KOÇ'u ve usta öğreticimiz Sinan AKALAN hocamızı tebrik ediyoruz.

Ara

ŞEHİTKAMİL İLÇE MEM CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YILI YARIŞMALARINDA ŞİİR KATEGORİSİNDE 1.CİLİK ALAN ÖĞRENCİMİZ EMİNE SAĞIR'I VE EMEĞİ GEÇEN MUHAMMED YAYABAŞI ÖĞRETMENİMİZİ BU BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ.

Ara

OKUL SPORLARINDA HENTBOL YILDIZLAR VE HENTBOL KÜÇÜKLER KATEGORİSİNDE İL 1.CİLİĞİ ALARAK ŞAMPİYON OLAN TAKIMIMIZI VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZ ÖMER BOZ VE ANIL CAN KOÇ'U BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ.

Ara

İnsanlar arasında ırk, din, renk, yaş, cinsiyet ayırımı yapmadan sevgi, saygı, dostluk duygularını geliştirmek, insanın insan olmak haysiyeti ile sahip olması gereken hakların hepsine " İnsan Hakları" denir. İnsan hakları, kişiyi kendi özüyle yaşatacak kurallardır. İnsanın insana hükmetmesi, onu ezmesi insan onuruna yakışmayan ve kabul edilemeyecek bir davranıştır. Okulumuz da bu anlamlı günü pano çalışması ve program yaparak kutladık.

"Yurtta Barış Dünyada Barış"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk.

Ara

'Filistin Halkına Destek' amaçlı okulumuzda düzenlediğimiz Kermes. Emek ve destek veren herkese teşekkürler.

Ara

Öğrencilerimize merkezi sınavlar öncesi test alışkanlığı kazandırmak, seviyelerini görebilmelerini sağlamak , hayallerine emin adımlarla ilerlemeleri için okulumuzda yapılan denemelerden bir kesit.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Veli Toplantısı yapıldı

Okulumuzda Afet ve Acil durum tatbikatı yapıldı.